La ruta

Descobreix la Ruta Fantàstica “On són les castanyes (o la rebel·lió dels cargols)” en família  pel Montseny!  

Viu una experiència immersiva al cor del Parc Natural del Montseny, on la màgia, l’aventura  i la natura s’uneixen. Inspirada en l’espectacle familiar de la companyia Cinc Cèntims,  aquesta ruta ofereix una aventura única, plena de diversió i connexió amb l’entorn.  

Tria la teva manera de viure-la:  

  • Aventura al teu ritme: Compra un dels tres packs, reserva el dia i explora la ruta pel teu  compte quan vulguis!  
  • Ruta guiada i teatralitzada: En dies concrets podràs gaudir de la ruta amb un guia de  muntanya i els personatges de l’obra en viu! 
     

La Maria Castanyera ha perdut les castanyes! Tant ella com el Gat Marrameu, el Gegant  Castanyer i la Bruixa Pinyuixa, necessiten la vostra ajuda per trobar-les. L’objectiu? Portar  el cargol amb la castanya fins a la masia de la Maria Castanyera!  

Tria el teu pack i prepara’t per l’aventura!  

Castanyes i panellets, per a grans i xiquets! 

Etapa 1

Aparcament de Vallfornès – Pantà de Vallfornès – Salt d’aigua del Torrent de la Baga d’en Cuc – Castanyer de Can Cuc

Descobrireu la casa mil·lenària i màgica del Gegant Castanyer. Abans d’arribar-hi però, flanquegeu el torrent on el Gegant i el seu millor amic, el tritó del Montseny, passen l’estona fent curses de rem. No podeu parar de remar!

Etapa Alternativa 1

Aparcament de Vallfornès – Ermita de Sant Salvador de Terrades – Font de la Moixera – Can Cuc – Castanyer de Can Cuc

Us endinsareu al bosc on la Castanyera cull el fruit de la tardor. Si sentiu que el terra tremola no patiu: és el Gegant que sacseja els arbres perquè caiguin les castanyes.

Etapa 2

Castanyer de Can Cuc – Casa del Bosc

D‘on ve aquesta flaire tan deliciosa? Deu ser el Gat Marrameu que és un autèntic cuinetes. Si passeu per la seva cuina, provareu uns plats per llepar-vos-en els dits… i els bigotis!

Etapa 3

Casa del Bosc – Masia de Vallfornès

Eixugueu-vos els morros que tenim una tasca pendent: portar el cargol a casa la Maria Castanyera! Pel camí, gaudiu de les vistes del Morro Negre i la carena de les Lloses i, de tant en tant, vigileu on poseu el peu per no caure! La Maria us espera feinejant.

Etapa 4

Masia de Vallfornès – Aparcament de Vallfornès

Feina feta no fa destorb! Ara que ja heu acomplert la tasca, no us relaxeu a la tornada, i encara menys si és pel bosc de la Bruixa Pinyuixa…